Kelly Huygens

Beste hondenliefhebber,

Ik ben Kelly, een gedreven dierenarts-fysiotherapeut met een passie voor alles wat met de beweging van onze harige viervoeters te maken heeft. Mijn liefde voor honden is diep geworteld en begon al op jonge leeftijd. Op mijn 8ste verwelkomde ik trots mijn eerste eigen hondje, een moedige Shi-Tzu, als mijn trouwe metgezel. Zij leerde me de waarde van een onvoorwaardelijke band en samen zijn we door het leven gegroeid.

Mijn hondenliefde evolueerde verder in verschillende hondensporten, van gehoorzaamheid tot obedience, mantrailing en agility.

Mijn reis als dierenarts begon met de steun van mijn familie, hoewel mijn visie niet traditioneel was.

Ik zag mezelf niet als ‘de dierenarts’; mijn hart trok me naar de wereld van honden en hun bewegingen. Tijdens mijn bachelorjaren ontdekte ik mijn roeping als hondenfysiotherapeut en sinds ik mijn opleiding aan de UGent voltooide, heb ik me toegewijd aan het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van honden door middel van gespecialiseerde fysiotherapeutische technieken.

Als hondenfysiotherapeut ben ik sterk overtuigd van een holistische aanpak...

… waarbij ik niet alleen naar de fysieke gezondheid kijk, maar ook de interactie tussen hond en eigenaar in overweging neem. Mijn doel is om zowel het dier als de eigenaar te ondersteunen in hun ontwikkeling en welzijn. Met een achtergrond in diergeneeskunde en hondentraining en specialisatie in hondenfysiotherapie en sportdiergeneeskunde ben ik goed uitgerust om diverse fysieke uitdagingen bij honden aan te pakken. Mijn therapieprogramma’s zijn op maat gemaakt om de unieke behoeften van zowel honden als eigenaren aan te pakken. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure en/of operatie of het verbeteren van de bewegingstechnieken van honden, ik sta klaar om hoogwaardige zorg te bieden.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen. 

Laten we samen werken aan het verbeteren van het welzijn van jouw trouwe viervoeter en het versterken van de band tussen jou en jouw hond.

Met liefde en pootafdrukken,
Kelly
Dierenarts – Hondenfysiotherapeut

Scroll naar boven