Fitness

Fitness

Ontdek hoe fitnesslessen bij Woof & Moov uw hond begeleiden naar een gezonder en actiever leven, onder deskundige begeleiding.

Bij Woof & Moov bieden we fitness lessen aan voor zowel pups, beginners als gevorderden, met als doel om de proprioceptie, coördinatie, mobiliteit, flexibiliteit, snelheid en kracht van uw hond te trainen. Bij de sporthonden letten we specifiek op de integratie van nuttige bewegingstechnieken voor de beoefende sport.

Voor puppy’s bieden we speciale puppy fitness lessen aan, waarbij ze op een veilige en gecontroleerde manier kunnen wennen aan positieve trainingstechnieken, fitness materialen en verschillende bewegingen. Deze lessen stimuleren pups om hun lichaam bewust te gebruiken en leren hen technieken die hen later in het leven van pas zullen komen. Onze beginnerslessen richten zich op het aanleren van basisoefeningen, terwijl gevorderden de mogelijkheid hebben om de duur en intensiteit van hun training op te bouwen voor een echte work-out. Op het einde van iedere les krijg je een oefenschema voor thuis mee.

Breng zeker voldoende voertjes en speelgoedjes en eventueel een rustplekje (dekentje/bench) mee, drinkwater wordt er voorzien.

Heb je nog vragen of bezorgdheden, neem dan zeker contact met ons op!

Scroll naar boven