Sportcontrole

Sportcontrole

Bij Woof & Moov bieden we een optimale zorg voor sportieve honden: 100% inzet verdient 100% aandacht!

Sportieve honden zijn ware topatleten, altijd klaar om zich volledig in te zetten. Net zoals bij menselijke atleten is het essentieel om regelmatige check-ups uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren.

Bij een sportcontrole wordt het cardiovasculaire stelsel, het ademhalingssysteem en het bewegingsapparaat grondig onderzocht. We beluisteren zorgvuldig de hartslag, hartfrequentie en ademhaling. De mobiliteit van alle gewrichten wordt uitgebreid getest, evenals de kracht en massa van alle spieren. Om de sessie af te ronden, krijgt onze hondenatleet een welverdiende massage en stretching, waardoor zijn hele lichaam tot rust kan komen.

Je krijgt adviezen mee over hoe je jullie sport naar een hoger niveau kan brengen door een correctie implementatie van opwarming, cool down en fitness schema. Indien je dit wenst kan er ook een trainings- en/of wedstrijdplan opgesteld worden met alle noodzakelijk trainingen en sportcontroles uitgewerkt.

Want net zoals bij menselijke atleten, verdienen onze viervoetige vrienden de beste zorg om hen te helpen schitteren op het sportveld. Hun welzijn staat bij ons altijd voorop!

Heb je nog vragen of bezorgdheden, neem dan zeker contact met ons op!

Scroll naar boven