Senior

Senior plan

Ontdek het Senior Plan: zes weken lang de ultieme verwennerij voor jouw oudere hond bij Woof & Moov.

Gedurende zes opeenvolgende sessies, binnen de drie maanden, gaan we aan de slag om je oudje eens in de watten te leggen. We starten met een gericht onderzoek waarbij we de ouderdomskwaaltjes in kaart brengen en stellen op basis daarvan een individueel oefenprogramma op.

Iedere sessie krijg je enkele oefeningen aangeleerd, tips rondom bewegingsmanagement uitgelegd en hand-outs waarmee je thuis aan de slag kan tussen de sessies in. Het seniorplan is opgesteld voor honden vanaf 7 jaar, met of zonder sportverleden, blessures, aandoeningen, …

Niet alleen zal jouw vriendje beweeglijker en krachtiger worden, hij/zij zal hier ook gedurende een langere tijd voordelen in zijn dagelijkse beweging uithalen. Wist je trouwens dat honden die meer en gerichter bewegen niet alleen langer leven maar ook een betere levenskwaliteit ondervinden?

Het leuke aan dit programma is dat jij leert herkennen wanneer je hond zich comfortabel voelt en beweegt. Wanneer hij/zij dan tekenen vertoont van oncomfortabel zijn, ga jij het als eerste zien om hem/haar snel te kunnen helpen. Als allergrootste bonus biedt het oefenprogramma dagelijks een heerlijk quality momentje tussen jou en je allerbeste vriendje!

Heb je nog vragen of bezorgdheden, neem dan zeker contact met ons op!

Scroll naar boven