Lasertherapie

Lasertherapie

Bij Woof & Moov bieden we lasertherapie als een geavanceerde behandelmethode die bijdraagt aan het welzijn van uw trouwe metgezel.

Lasertherapie is een veilige en niet-invasieve medische behandeling waarbij laserlicht wordt gebruikt om verschillende positieve reacties op celniveau te veroorzaken. Laserstralen zijn lichtstralen en voelen hooguit aangenaam warm aan voor de hond, maar zijn verder volledig pijnloos. Voor sommige honden zijn de positieve effecten zelfs direct merkbaar.

Bij Woof & Moov maken we gebruik van een klasse 4 lasermodel met geavanceerde mogelijkheden wat ons de flexibiliteit geeft om de therapie aan te passen aan specifieke aandoeningen en individuele behoeften van de patiënt.

Lasertherapie volgt altijd na een ‘fysiotherapie – intake’. Tijdens deze eerste afspraak brengt u een verslag van uw dierenarts mee, samen met wat lekkers voor uw hond. Uw hond wordt fysiotherapeutisch onderzocht, waarna we een behandelplan opstellen en uitleggen wat u het beste voor en na een lasersessie kunt doen.

Enkele van de belangrijkste effecten die kunnen optreden bij lasertherapie:

Het is belangrijk op te merken dat hydrotherapie moet worden uitgevoerd onder begeleiding van een professionele zorgverlener om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief wordt toegepast, rekening houdend met de specifieke behoeften en condities van het individu.

Heb je nog vragen of bezorgdheden, neem dan zeker contact met ons op!

Scroll naar boven